Skip to content

Broker de afaceri premiat în România

best business broker in romania for selling your company

 

Vrei să-ți vinzi compania în România și nu ești sigur de cea mai bună modalitate de a face asta? Synergy Business Brokers este prezentă în România și vă oferă o consultație gratuită, confidențială pentru a discuta despre afacerea dvs. și despre cum vă putem ajuta. Am primit peste zece premii în calitate broker de top în consultanță de afaceri, inclusiv poziția 1 pentru maximizarea valorii unei companii. Pe lângă România, avem brokeri de fuziuni și achiziții în Croaţia, Africa, Asia și America. Am vândut sute de companii și suntem specializați în vânzarea de afaceri profitabile cu venituri anuale de la 700.000 la 70 de milioane USD în următoarele industrii: tehnologie, distribuție, construcție, industria producătoare, sănătate, servicii, și transport. Nu există niciun comision sau taxa decât în situația în care vindem cu succes compania dumneavoastră.

VÂNZAREA UNEI COMPANII ÎN ROMÂNIA

Dacă sunteți interesat să vindeți o companie profitabilă în România într-una dintre industriile în care suntem specializați, avem acces la o paletă largă de cumpărători interesați. 

Companiile din România pot fi de interes pentru companiile care doresc să își extindă baza de clienți și să aibe acces la o nouă piață în rapidă dezvoltare. Vă putem ajuta indiferent dacă firma dumneavoastră este situată în București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Craiova, Brașov sau în alte orașe mai mici din România. De asemenea, avem relații strânse cu diverse companii în căutare the achiziții noi, fonduri de investiții și indivizi privați cu acces la capital, care sunt mereu în căutarea oportunităților de a achiziționa companii Europene care au în spate o poveste de succes.

FIRMA DE ACHIZIȚII & FUZIUNI ÎN ROMÂNIA

Consultanții noștri de M&A au experiența necesară pentru a vă ajuta să evaluați ofertele care vin de la cumpărătorii noștri și să le folosiți pentru a obține cel mai bun preț și condiții pentru vânzarea companiei dvs. Citiți despre procesul nostru în 15 pași.

FIRMA DE BROKERAJ PREMIATĂ

Synergy Business Brokers a câștigat numeroase premii ca broker de top în consultanță de afaceri. Suntem renumiți pentru capacitatea noastră de a maximiza valoarea afacerilor clienților noștri, precum și pentru expertiză noastră în industriile în care suntem specializați.

CONTACTAȚI SYNERGY BUSINESS BROKERS ÎN ROMÂNIA

Cristian Tofer Synergy Business Brokers FloridaDacă sunteți gata să discutați despre posibilitatea de a vă vinde afacerea din România, suntem aici pentru a vă ajuta. Pentru o consultare confidențială, vă rugăm să-l contactați pe Cristian Tofan la numărul +40 755 75 76 21 sau prin e-mail la cristian@synergybb.com. Acesta vorbește atât engleză cât și română.

Cristian este un profesionist cu experiență în Finanțe Corporative, și cu o istorie dovedită de a oferi servicii de consultanță strategică și de afaceri. Înainte de a colabora cu Synergy Business Brokers, a ocupat mai multe roluri de Consultanta de Afaceri / Investment Banking în firme de consultanță Big 4 precum Ernst & Young si Deloitte, o bancă regională de investiții (WOOD&Co.) și un boutique francez de M&A (Pegase Capital). El a lucrat la diverse oportunități într-o gamă largă de domenii, inclusiv tehnologie, sectorul financiar, auto, sănătate, construcții, industria producătoare. Experiența sa include colaborarea cu diferite bănci de investiții, firme de consultanță, fonduri de investiți, și startup-uri din întreaga lume, în diverse tranzacții și proiecte. Deține o diplomă de licență în Finanțe și Bănci de la Academia de Studii Economice din București, România.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Scroll To Top
GET A VALUATION