Skip to content

najbolji poslovni broker u hrvatskoj

Best Business Broker in Croatia for selling your company

Tražite savjetnika za spajanje i preuzimanje ili poslovnog posrednika u Hrvatskoj? Synergy Business Brokers međunarodna je tvrtka koja se bavi prodajom poslovanja više od 20 godina. Počeli smo u New Yorku 2002. godine i sada imamo više od 20 M&A stručnjaka u Hrvatskoj, Americi, Europi, Africi i Aziji. Specijalizirani smo za prodaju profitabilnih tvrtki s godišnjim prihodom od 700.000 do 70 milijuna eura u sljedećim industrijama: tehnologija, distribucija, građevinarstvo, proizvodnja, djelatnost zdravstvene zaštite, uslužne djelatnosti, i prijevoz.

PRODAJA TVRTKI U HRVATSKOJ ZA MAKSIMALNU VRIJEDNOST

Ako ste zainteresirani za tranziciju poslovanja i želite prodati svoju tvrtku povjerljivo i uz maksimalnu vrijednost u Hrvatskoj, nudimo povjerljivo savjetovanje bez naknade za vašu tvrtku.

TVRTKA ZA SPAJANJE I PREUZIMANJE U HRVATSKOJ

Naš cilj je producirati što više interesa za vaše poslovanje. Neki od potencijalnih kupaca mogu uključivati velike tvrtke, bogate pojedince i privatne investicijske tvrtke poput private equtiy fondova. Naš posrednici imaju znanje i iskustvo da vam pomognu procijeniti ponude i iskoristiti ih kako biste dobili najbolju cijenu i uvjete za svoju tvrtku. Pročitajte o našem procesu u 15 koraka.

Dakle, bilo da se vaša tvrtka nalazi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku ili Zadru, možemo pronaći pravog kupca za vaše poslovanje.

PRODAJA POSLOVA U CIJELOJ EUROPI

Budući da naši kupci dolaze iz cijelog svijeta, možemo prodati vašu tvrtku i u slučaju da se nalazi bilo gdje u Europi. Naš poslovni broker koji pokriva regiju jugoistočne Europe ima duboko razumijevanje kupaca u regiji i drugim zemljama Europske unije.

NAGRAĐIVANO POSLOVNO POSREDOVANJE

Synergy Business Brokers je osvojio brojna priznanja kao vrhunski poslovni posrednik te se ističe kao jedan od 5 najpriznatijih posrednika za malih i srednjih poduzeća u Americi zbog naše sposobnosti da klijentima osiguramo maksimalnu kupovnu cijenu za njihovo poslovanje, kao i zbog stručnosti u industrijama za koje smo specijalizirani.

KONTAKTIRAJTE SYNERGY BUSINESS BROKERE U HRVATSKOJ

Juraj Vistica Synergy Business BrokersNaša želja je dodati vašu tvrtku na naš popis tvrtki koje smo prodali. Ako ste spremni prodati svoju tvrtku i pri tome maksimalno povećati njezin cjenovni potencijal, tu smo da vam pomognemo. Za konzultacije na strogo povjerljivoj bazi nazovite Juraja Višticu na +385 97 612 2583 ili mu pošaljite e-mail na juraj@synergybb.com.

Juraj Vistica, Synergy Business Brokers. Juraj je iskusan financijski savjetnik koji je tijekom svoje karijere radio na projektima ukupne realizirane vrijednosti preko 500 milijuna eura u različitim sektorima, uključujući tehnologiju, financijske usluge, robe široke potrošnje, trgovinu, logistiku, nekretnine i zdravstvenu zaštitu. Juraj je specijaliziran za tržišta jugoistočne Europe, S naglaskom Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Kosovo.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Scroll To Top
GET A VALUATION